Subsidie Adviseur Overheidsprogramma's

NLR - Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum

Subsidie Adviseur Overheidsprogramma's

NLR - Koninklijk Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum

Amsterdam, Netherlands

Ben jij werkzaam bij een subsidieadviesbureau? Zijn Europese kaderprogramma's en nationale dan wel regionale overheidsprogramma's geen onbekend terrein voor je? Vind je het een uitdaging om bij te dragen aan de groei van NLR? Ben jij klaar voor een volgende stap in je loopbaan? Solliciteer dan op deze functie! Wat ga je doen?

Als Subsidie Adviseur Overheidsprogramma's ondersteun je de organisatie in het identificeren en verzilveren van subsidiekansen. Je helpt collega's met het vergroten van hun kans op financiering en werkt daarvoor nauw samen met Marketing Managers en betrokken Business Managers. Je speurt subsidieprogramma's af naar kansen, analyseert beleidsontwikkelingen en voorziet in relevante marketintel. Je bent verantwoordelijk voor een goede interne coördinatie van en informatiedeling over Europese (werk)programma's en nationale fondsen en je zorgt ervoor dat NLR input levert voor programma's. Je houdt overzicht van lopende calls en voorstellen. Vragen m.b.t. subsidie-advies weet jij te beantwoorden. Voorstellen worden door jou gereviewd op de kernpunten en je adviseert over verbeteringen. Je draagt zorg voor een goede interne afstemming tussen collega's die actief zijn in diverse Europese werkgroepen. Je brengt de meerjarenplanning van Europese en nationale calls in kaart. Je vertegenwoordigt NLR in enkele nationale en Europese gremia. Daarnaast biedt de functie ruimte voor het verkennen van nieuwe kansen.

Wat breng je mee?

 • Een HBO werk- en denkniveau;
 • Kennis van de lucht- en ruimtevaartsector is een pré;
 • Relevante ervaring als subsidieadviseur Europese programma's, kennis van Topsectoren is een pré;
 • Een goed oog voor politiek bestuurlijke verhoudingen en invloedslijnen en vertaalt dit moeiteloos naar een eigen wijze van handelen;
 • Alert op kansen in de markt;
 • Flexibiliteit, oog voor detail, pro-activiteit en organisatiesensitiviteit;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, je bent een gesprekspartner op alle niveaus;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Frans of Duits is een pré.

Wat bieden we jou?

Werken bij NLR, betekent werken in een nationale en internationale hightech omgeving. Samenwerken en betrokkenheid staan bij ons hoog in vaandel. Door jou vrijheid en eigen verantwoordelijkheid te geven, ben jij het best in staat om tot baanbrekende innovaties te komen. Wil jij jezelf vakinhoudelijk én op persoonlijk vlak ontwikkelen of misschien promoveren? Ook dat kan bij NLR als lerende organisatie, met daarnaast een opleidingsbudget, een mentor, interne coaches en goede contacten met mbo's, hbo's en universiteiten.

Naast dit alles bieden wij jou:

 • Een passend salaris;
 • Maar liefst 45 vrije dagen bij een 40-urige werkweek, zodat jij naast je uitdagende baan ook volop kan genieten van je vrije tijd;
 • Een eindejaarsuitkering van 8%;
 • Een tegemoetkoming in jouw zorgkosten;
 • Extra betaald ouderschapsverlof;
 • Afhankelijk van je functie, flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken;
 • Een uitgebreid aanbod in ons bedrijfsrestaurant.

Jouw nieuwe werkomgeving?

Ons team werkt op corporate niveau en bestaat uit 17 communicatie-, marketing- en ondersteunende professionals. Zes marketing managers zijn elk verantwoordelijk voor hun eigen marktsegment. Zij werken daarbij in Marketing & Sales teams nauw samen met de business managers van de drie divisies, die op hun beurt verantwoordelijk zijn voor het daadwerkelijke sales-traject. Vanuit de locatie Amsterdam werken we samen aan het bereiken van onze strategische ambities. Ieder vanuit eigen expertise, ieder met een eigen verantwoordelijkheid, zoveel mogelijk autonoom maar altijd afgestemd op elkaar en het gezamenlijke doel. We zijn mensen die denken én doen, we sparren met elkaar en nemen waar nodig werk van elkaar over.

Wat betekent werken bij NLR?

Koninklijke NLR is al ruim 100 jaar een kennisorganisatie met de wil en ambitie om te vernieuwen. Vanuit die drijfveer maken wij de wereld van lucht- en ruimtevaart veiliger, duurzamer, efficiënter en effectiever en staan voor baanbrekende innovaties.

Bij ons werken ruim 750 gedreven professionals, van vliegtuigbouwkundigen tot psychologen en van wiskundigen tot applicatiedeskundigen. NLR staat voor een inclusieve en diverse organisatie waar iedereen zich welkom, veilig, gewaardeerd en gerespecteerd voelt.

Wil jij meer weten?

Bel dan met Johanneke ter Hennepe (Chief Marketing Officer) via 088-5113135 of Tim Buiting (Marketing Manager Europese Programma's) via 088-5113044.

Onze collega's vertellen jou graag hoe het is om bij NLR te werken. Vergeet trouwens ook niet eens een kijkje op onze socials te nemen zoals ons YouTube kanaal.

Solliciteren?

Mooi, we zijn benieuwd naar jou! Stuur je motivatiebrief en CV via de 'Solliciteren' button.

Voor deze functie zijn een integriteitstest en het verkrijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voorwaarden voor indiensttreding. Meer informatie over de VOG lees je op de website van Justis.

Acquisitie? Daar worden we minder enthousiast van.

Apply Now

Don't forget to mention EuroBrussels when applying.

Share this Job

© EuroJobsites 2024